Servicii

Proiectare și avizare rețele de telecomunicații cu fibră optică și cupru

Rețelele de telecomunicații cu fibră optică trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de proiectare, pentru o performanță sporită și fiabilitate dovedită în timp.

Connexion Group dezvoltă întregul proces de proiectare a infrastructurii rețelelor cu fibră optică  urbane (FTTB, FTTH, FTTX) și interurbane, având în vedere toate caracteristicile de realizare la cheie și obținerea autorizațiilor de construcție ale acestora.

Pentru un proiect dezvoltat cu succes de la A la Z, Connexion Group asigură proiectarea, avizarea și autorizarea, implementarea și construcția rețelei de telecomunicații cu fibră optică la cele mai înalte standarde!

Construire infrastructură suport pentru rețele de fibră optică

Executăm orice tip de infrastructură aeriană sau subterană pentru implementarea sau modernizarea rețelelor de telecomunicații cu fibră optică, pentru rețele metropolitane, FTTH și interurbane.

Cu o abordare la cheie care acoperă toate etapele implementării rețelei, de la proiectare, până la planificare, producție, procurare, lucrări civile, instalare, optimizare, implementare și punere în funcțiune, Connexion Group se asigură că toate nevoile clienților noștri încep și se termină cu noi.

În plus, experiența noastră în dezvoltarea rețelelor de infrastructură cu fibră optică ne permite să oferim clienților noștri asistență de specialitate și un timp scurt de livrare nedepășit pentru o eficiență maximă a serviciilor noastre.

px-image

Construire rețele de telecomunicații cu cabluri de fibră optică și cupru

Echipa Connexion Group este instruită corespunzător pentru a asigura toate aspectele necesare în construirea rețelelor de fibră optică și cupru la cheie.  

Construim rețele aeriene sau subterane, atașate de clădiri sau în interiorul acestora, respectând standardele de calitate și termenul de finalizare al proiectului stabilit cu clientul.

Avem capacitatea de a realiza joncționarea și măsurătorile lucrărilor indiferent de cerințele clienților, asigurând calitatea și documentarea rețelelor executate conform standardelor în vigoare.

Echipa Connexion Group este pregătită să vă răspundă tuturor cerințelor de construire a oricărui tip de rețea de fibră optică. Contactează un specialist pentru mai multe detalii despre proiectul tău.

Relocare / protejare rețele de telecomunicații cu fibră optică și cupru

Pentru lucrări remarcabile într-un timp corect de execuție, Connexion Group e partenerul perfect pentru a asigura serviciul de relocare al rețelelor de telecomunicații cu fibră optică la cheie, fiind cei mai rapizi din domeniu și fiind agreați de toți operatorii de telecomunicații din România.

Începând cu anul 1994, managerul general al Connexion Group a participat la realizarea rețelelor de telecomunicații cu fibre optice pentru toți operatorii importanți de telecomunicații, iar începând cu anul 2000, echipa Connexion Group a realizat mare parte dintre rețelele de fibră optică din România. Această experiență vastă coroborată cu externalizarea întreținerii rețelelor de către operatorii de telecomunicații, ne pune în poziția extrem de favorabilă de a cunoaște, uneori mai bine decât operatorii, rețelele pe care le folosesc.

px-image

Consultanță, studii de fezabilitate, pregătire proiectanți și tehnicieni fibre optice

Suntem prima firmă din România care s-a autorizat în pregătirea jonctorilor de cupru si fibră optică și astfel, am instruit toți angajații conform standardelor ANC.

Pentru că experiența noastră în proiectarea și construirea rețelei de fibră optică este foarte vastă, fiind prima firmă privată din România în acest domeniu, Connexion Group este un partener specializat în oferirea de consultanță, expertiză și instruire de la A la Z pentru dezvoltarea activității firmei dumneavoastră.

Asigurăm instruirea calificată a personalului pentru întregul proces de proiectare și realizare a rețelelor de telecomunicații cu fibră optică. Pe lângă instruire, firma noastră vă poate oferi un plan personalizat de dezvoltare al afacerii dumneavoastră, având în vedere toate elementele necesare pentru o bună desfășurare a activității și o evoluție considerabilă în timp a business-ului.

Credem că acest domeniu va fi în continuă dezvoltare datorită creșterii excesive a noilor tehnologii de rețele. Astfel, Connexion Group poate fi un partener de încredere pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Foraje orizontale dirijate pentru realizarea lucrărilor de fibră optică și alte utilități.

Prin execuția lucrărilor de foraje orizontale dirijate, Connexion Group asigură plasarea conductelor pentru rețelele de fibră optică sub diferite obstacole sau terenuri.

Forajele orizontale dirijate sunt executate pe diferite dimensiuni, în funcție de caracteristicile de lucru și de mediu în care este executată rețeaua de fibră optică sau alte utilități.
Instalațiile de foraje orizontale dirijate de mari dimensiuni sunt utilizate pentru a traversa râurile și canalele, sau alte forme de obstacole întâlnite pe traseul rețelei de fibră optică.
Lucrările de foraje orizontale dirijate de dimensiuni medii sau mici sunt utilizate pentru instalarea eficientă în zonele subterane, fără a fi nevoie de lucrări de execuție sau tăiere ale drumurilor / autostrăzilor, zonelor umede și a cursurilor de apă.
Prin aceste foraje se obține o protecție sporită a rețelelor de fibră optică executate și se eficientizează costurile pentru întreaga rețea construită.

px-image

Contacteaza-ne

Pentru mai multe detalii, informații tehnice și consultanță de specialitate, contactează-ne!

T: 0745 388 656
M: contact@connexiongroup.ro